HépSi GrUßuNa UlAşAbİléCéğiNiZ TéK AdRéSs!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HépSi GrUßuNa UlAşAbİléCéğiNiZ TéK AdRéSs!!

forumumuz tasiniyor!http://hepsivedanscil.getgoo.net lütfen üye olun!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

KAAN KURAL(KOÇ)

YazarMesaj
iremsu-1
Misafir

KAAN KURAL(KOÇ) Empty
MesajKonu: KAAN KURAL(KOÇ)   KAAN KURAL(KOÇ) Icon_minitimeÇarş. Mayıs 23, 2007 9:51 pm

İlk olarak Kaan Kural’ı kısaca tanıyalım. Hangi okullarda okudu, bu basketbol aşkı nerden geliyor ?

1974 Ankara doğumluyum. İlk okulu Ankara Koleji’nde okuduktan sonra Anadolu Liseleri sınavında Robert Koleji kazanınca İstanbul’a geldim. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünü bitirdim. Basketbol aşkımın temelleri ise Robert Kolej’inde atıldı. Okulun bir getirisi olarak içinde bulunduğum Amerikan kültürü beni basketbolu daha yakından takip etmeye itti. Tam ergenlik çağında insanın, hayatta kendisine uygun bir şeyler aradığı süreçte, basketbol benim hayatımda önemli bir yer edinmeye başladı. Basketbol tutkumun aşka dönüştüğü nokta ise 1988 Seoul Olimpiyatlarıdır. Yugoslavya 45 saniye kala 9 sayı geriden gelerek kazandığı maç sonrası, kendi kendime “bu bambaşka bir spor ya” dedim. Diğer taraftan Robert Kolej’in basketbol takımında yer almam ve takımın koçu beni basketbola bağlayan diğer önemli etkenlerdendir. Öte yandan takımın kaptanıydım ama genelde kenarda havlu sallardım

KAAN KURAL(KOÇ)
1 sayfadaki 1 sayfası